fbpx
Yılbaşı

Yeni yıl herkes için yeni şeyler ifade eder. Yeni umutlar, yeni sevinçler, yeni hediyeler, her şey. Hepimiz hayaller kuruyoruz hayatımızın her aşamasında. Bazısı oluyor bazısı olmuyor bazısı olamıyor ama pes etmiyoruz, hayal kurmaya devam ediyoruz. Yeni yıl da aslında tam olarak bu yüzden değerli. Hayallerimiz için yeni bir fırsat olarak gördüğümüz için.

Hayatımızda bir şeyler değişmese bile yeni bir yılın geliyor oluşu hala yaşanacak doluca şeyin olduğunu gösteriyor bize, hala istediğimiz şeyler için çabalamamız gerektiğine ve belki de bir şeylerin değişeceğine. “Yeni” kelimesi insana eskiyi unutmak için bir ışık, bir yol oluyor. Tekrar umutları yeşeriyor insanın. Liste yapıyoruz, dilekler diliyoruz, yeni bir iş, hayat ve belki de insanlar.

Aslında insan olarak ihtiyacımız yeni yıl ruhu, bütün yıl geçen kötüleri silmek, eskileri rafa kaldırıp sadece gülümseyerek güzeli hatırlamak adına.

Zor Bir Yıl Oldu 2020

Bu yıl hepimiz için çok zor ama başka bir pencereden bakınca da farklı bir yıl oldu. Şu an tüm dünya olarak 2020’den birlikte etkilendik, birlikte atlatmaya çalışıyoruz ve 2021’den birlikte sağlık isteyeceğiz. Maalesef hepimizin planları ertelendi, iptal oldu, hayallerimiz yıkıldı, bazılarımızın da maalesef hayatı. Okullar çok uzun süre kapandı, fabrikalar, iş yerleri. Çoğu kişi işsiz kaldı. Sevdiklerimize doya doya sarılamadık, onları öpemedik.

Doya doya seyahat edip birçok yer göremedik, yeni yerler keşfedemedik. Birbirimizden kaçtık, korktuk. Maskeler hayatımızın bir parçası oldu. Ama üretmeyi bırakmadık, fikir ürettik, iş ürettik, bir şekilde hepimiz evlerimizde üretmeye çalıştık.

Bu sene biliyoruz ki çok güzel sarılacağız, saygı duyacağız, hayatı daha çok seveceğiz, tanışacağız, gezeceğiz, göreceğiz ve en önemlisi de asla ertelemeyeceğiz. Yarın yaparız dediğimiz çoğu şeyi çok yarın yapamadığımızı Pandemi süreci hepimize gösterdi.

2021 Güzel Olacak!

2021’den tüm Dünya olarak önce sağlık, sonra mutluluk ve huzur diliyoruz.

2021’in herkesin istediği her şeyi yaptığı, korkmadığı, ertelemediği, sevdiklerine doya doya sarılıp eğlendiği bir yıl olması dileklerimizle. Gözlerinizde parlayan ışığı hiç kaybetmeyin.

Herkese çok çok mutlu yıllar!

Yorum Yaz