fbpx

Çocuk ve Bebek Bakıcılarının Özellikleri

Çocuk Ve Bakıcı

Hayatımızın yoğun koşuşturmasında en kıymetlilerimiz bebeklerimizi, çocuklarımızı emanet edecek birisine ihtiyaç duyarız. Profesyonel bir yardım almak çocuğun eğitimi, yalnız kalmaması açısından hem de bizim gönül rahatlığıyla işlerimize odaklanabilmemizi sağlayacaktır.

Peki, çocuğunuzu emanet edeceğiniz profesyonel bakıcıların özellikleri neler midir?

  • Eğitim; Eğitici oyunlar ile çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunurlar. Çeşitli aktiviteler yaptırarak çocuğunuzun el becerisini kazanmasını sağlayıp sosyal hayata küçüklükten hazırlarlar.
  • Dil; Yabancı dil bilen çocuk bakıcıları, çocuğunuzu çekirdekten yetiştirirler. Bakıcıyla büyürken 2.dilini öğrenen çocuklar üçüncü bir dil öğrenmeye yaşıtlarından çok daha öncesinde başlarlar.
  • Tecrübe; Daha önce bu işi yapmış ve bu alanda gereken bilgiyi pratiğe geçirmişlerdir.
  • Referans; Geçmişte çalıştıkları aile ile bizzat konuşarak nasıl çalıştıklarına dair bilgiyi edinebilirsiniz. Referansları güveninizi elde edecektir.
  • Merhamet; Çocuk ve bebek bakıcılarının hepsinin ortak özelliği de anne şefkatiyle dolu olmalarıdır. Siz yokken emanetinize kendilerinden bir parçaymış gibi göz kulak olurlar.
  • Esneklik; Hem yatılı hem gündüzlü çalışabilirler. Hatta gündüzlü çalışan çocuk bakıcıları da gerektiğinde yatılı kalmaktadır. Bu esneklikleri sayesinde istisnai durumlarda size gerekli desteği her zaman sunarlar.

Bebeğiniz & çocuğunuz için ihtiyaç duyduğunuz her alanda size yardımcı olabilecek profesyonel dadılar için buradayız.

Yorum Yaz