fbpx

Filipinli Bakıcı Özellikleri

Filipinli Bakıcı

Bakıcı arayan anne ve babalar için en çok tercih edilen seçeneklerden bir tanesi de Filipinli bakıcılardır. Yabancı bakıcı çalıştırma anlayışıyla tercih edilen Filipinli bebek bakıcılarının sağladığı pek çok ayrıcalık vardır. Ancak bu ayrıcalıkları değerlendirmeden önce Filipinli bebek bakıcısının özellikleri konusunda değerlendirmeler yapmak gerekir. İşte Filipinli bakıcıların genel nitelikleri!

Filipinli bakıcılar belli bir disiplin ve düzenle yetişmiş kişilerden tercih edilmektedir. Çocuk psikolojisini iyi bilen bakıcılar çocuklarla oyun oynayarak onlarla keyifli zaman geçirmeyi tercih ederler. Çocukların enerjisine enerji katarken pozitif bakış açıları sayesinde eğlenceli ve mutlu günlere de olanak tanırlar. Güler yüzlü ve hoşgörülü olmaları ebeveynler açısından oldukça önemlidir.

Filipinli Bakıcı Avantajları

Filipinli bakıcı çalıştırmak isteyen anne ve babalar için pek çok artı yönden söz etmek mümkündür. Bu durum nedeniyle yabancı bakıcılar arasında ilk sırayı alırlar. Siz de bir yabancı bakıcı tercih etmek istediğinizde aşağıdaki avantajları sunan Filipinli bakıcıları tercih edebilirsiniz.

  • Çevreye pozitif enerji yayan, dürüst, çalışkan, iyi eğitimli ve temizdirler,
  • İster yatılı ister yarı zamanlı olarak çalışırlar,
  • Sorumluluklarının farkında olmaları çocuk gelişimini olumlu etkiler,
  • Acil durum ve ilk yardım bilgileri vardır,
  • Ana dillerine ek olarak iyi derecede İngilizce konuşurlar,
  • Maaşları uygundur.

Tüm bu avantajları düşünüldüğünde Filipinli bir bakıcıdan destek almak gerekir.

Filipinli Bakıcı Dezavantajları

Filipinli bebek bakıcılarından destek almak anne ve babalar için önemli olsa da bazı konularda Filipinli bakıcıların yetersiz kaldığından da söz edilebiliyor. Bu doğrultuda mutlaka dikkat edilmesi gereken bir konu olarak dilden söz etmek gerekir. İngilizce ve Filipince bilmeyen anne – babalar için Filipinli bakıcı seçmek çok doğru bir durum olmayacaktır. İletişimin zor olması çocukla ilgili sorunları ve durumları görüşmeyi imkânsız hale getirecektir.

Filipinli bakıcıların dil sorunu dışında eksi yönü bulunmamaktadır. Ancak ebeveynler için bu çok önemli konuyu dikkate alarak hareket etmek her şeyden değerlidir. Siz de bu konuda en ideal seçenekleri ele alarak başarılı bir bebek bakıcısı seçimi gerçekleştirebilirsiniz. Kalite İK ile iletişime geçerek Filipinli bakıcı ile alakalı en doğru bilgilere ulaşın!

Yorum Yaz